Call us  0884428680
ЕКСТРАКТ КОРЕН ОТ ГЛУХАРЧЕ 'Д-Р ГЕОРГИЕВ' 300 МЛ

ЕКСТРАКТ КОРЕН ОТ ГЛУХАРЧЕ 'Д-Р ГЕОРГИЕВ' 300 МЛ

Нова цена:
19.80лв
Описание:

В  народната медицина отдавна глухарчето се счита за "еликсир на живота".От древни времена корена от глухарче се използва като кафеена напитка, а по протеинова стойност тя може да се конкурира с овес, пшеница и други зърнени храни. Ефективно средство за всички видове очни проблеми. Екстрактът от корен на глухарче "Д-р Георгиев" се използва за подпомагане лечението на конюнктивит, гърло и всички заболявания, свързани с колики и зачервяване. Има антивирусен ефект. Възбужда апетита, действа жлъчегонно, при хроничен запек, алергични заболявания, подагра, заболявания на далака, при нефролитиаза, метеоризъм, хемороиди, панкреатит, цистит, ожулвания и недостиг на витамини. Прекрасно средство при простудни заболявания, кашлица, кожни обриви, акне, ревматизъм, проблеми на лимфната система, възпалена трета сливица, затлъстяване, захарен диабет, заразяване с хелминти. Екстрактът от корен на глухарче се използва при  анемия и умора , има тонизиращ и седативен ефект върху нервната система, нормализира съня. При проблеми на сърдечно-съдовата система и при атеросклероза този корен подобрява храненето  на сърдечния мускул. Използва се и като жлъчегонно,  леко слабително, диуретично, седативно, антипиретично, против изпотяване, отхрачващо средство. Коренът на глухарче често се използва и от хора с онкологични проблеми, след консултация и/или препоръка от лекуващ лекар.

Има тонизиращ и седативен ефект върху нервната система. Използва се при анемия и умора. 
Ефективно средство за всички видове простудни заболявания. Има антивирусен ефект
Подобрява храненето  на сърдечния мускул при проблеми със сърдечно-съдовата система и атеросклероза.

Предимството на ЕКСТРАКТ КОРЕН ОТ ГЛУХАРЧЕ "Д-Р ГЕОРГИЕВ" е, че не съдържа алкохол.

БИЛКИТЕ СА МНОГО ВАЖНИ И ЗНАЧИМИ И НЕ СА ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ И ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ, ЗАТОВА МОЛЯ КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С ВАШИЯ ФАРМАЦЕВТ И/ИЛИ ЛИЧЕН ЛЕКАР ПРЕДИ УПОТРЕБА!

ПРОДУКТИТЕ "Д-Р ГЕОРГИЕВ" МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАКУПЕНИ ОТ АПТЕКИ, БИО - МАГАЗИНИ, ДРОГЕРИИ И В ДИСТРИБУТОРСКАТА МРЕЖА НА „ФАРКОЛ“ АД

Данни от производителя:

Състав : воден екстракт от корен на глухарче (Radicis Taraxacum), регулатор на киселинността, лимонена kиселина; консерванти: калиев сорбат, натриев бензоат. Препоръчителна доза за дневен прием: 10 ml  преди хранене (закуска или обед). Препоръчителната доза от 10 ml продукт съдържа 9,99 g воден екстракт от корен на глухарче (Radicis Taraxacum). Една опаковка е достатъчна за 30 дни при прием на препоръчителната доза от 10 ml продукт . Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст! Не се препоръчва на лица алергични към някоя от съставките. Преди употреба самостоятелно или в комбинация с лекраствени препарати - консултация с лекуващ, личен лекар.  Съхранение: на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни. 

Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар!

Една опаковка от ЕКСТРАКТ КОРЕН ОТ ГЛУХАРЧЕ 'Д-Р ГЕОРГИЕВ' 300 МЛ е достатъчна за 30 дни при препоръчителна дневна доза от 10 ml !

ЗА АПТЕКИ И ДИСТРИБУЦИЯ - ОТСТЪПКИ! МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА ТЕЛ. 0884428680

ПРОДУКТИТЕ НА "Д-Р ГЕОРГИЕВ" МОЖЕТЕ ДА НА МЕРИТЕ В АПТЕКИ ФРАМАР, КАКТО И В ДРУГИ АПТЕЧНИ МРЕЖИ ИЛИ ДА ЗАКУПИТЕ ОНЛАЙН С ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 4.50 ЛВ, ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 5.50 ЛВ.

*Отказ от отговорност: Уебсайтът не носи отговорност за постигнатите резултати и ефекта от продукта. Покупката и употребата на продукта е изцяло решение и отговорност на купувача.

 


Обратно при останалите продукти