Call us  0884428680
Мурсалски чай екстракт 'Д-р Георгиев' 300 мл тубус

Мурсалски чай екстракт 'Д-р Георгиев' 300 мл тубус

Нова цена:
22.60лв
Описание:

Българската природа е невероятна! Като добра и грижовна майка ни дава най-скъпото -билките! Мурсалският чай е една от многото, добили популярност и носещи славата ни по целия свят! Някои го наричат „вселекон“, защото наистина лекува или подпомага всички органи и системи. Съдържа 22 изключително важни за човешкия организъм елемента, включително най-важният от антиоксидантната защита на организма Селен. При недостиг на този минерал възниква сериозен дефицит в имунната система - клетките стават безпомощни пред вирусите, които безпрепятствено ги превземат. Цинкът помага за по – пълното усвояване на всички останали елементи. 
Мурсалският чай се използва пълноценно за:
Цялостно укрепване на организма.
Подсилване на имунната система.
Изчистване на организма от токсини.
Забавяне стареенето на клетките.
Предпазване от настинки и грип.
Подобряване мъжката потентност.
Подпомагане при репродуктивни проблеми.
Предпазване от високо кръвно налягане, инфаркт и инсулт.
Подобряване функцията на ендокринната система и панкреаса (при диабет, панкреатит и др.)
Укрепване костите, помага срещу остеопороза.
Балансиране на нервната система.
Подобряване на зрението - полезен за очите.
Успешно подпомагане при чернодробни заболявания.
Мощен диуретик с незабавно действие - полезен при проблеми с бъбреците, простатата и затрудненото уриниране.
Успешно справяне при дихателни заболявания и анемии.
Препоръчваме употребата на Мурсалски чай Екстракт за по – пълноценно усвояване на всички полезни и необходими на организма елементи до 98%! Обикновеният чай извлича само до 7 % от елементите поради специфичната структура на билката.

БИЛКИТЕ СА МНОГО ВАЖНИ И ЗНАЧИМИ И НЕ СА ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ И ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ, ЗАТОВА МОЛЯ КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С ВАШИЯ ФАРМАЦЕВТ И/ИЛИ ЛИЧЕН ЛЕКАР ПРЕДИ УПОТРЕБА!

ПРОДУКТИТЕ "Д-Р ГЕОРГИЕВ" МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАКУПЕНИ ОТ АПТЕКИ, БИО - МАГАЗИНИ, ДРОГЕРИИ И В ДИСТРИБУТОРСКАТА МРЕЖА НА „ФАРКОЛ“ АД


Състав : воден екстракт от Мурсалски чай (Sideritis Scardica Griseb), регулатор на киселинността, лимонена киселина;консерванти: калиев сорбат, натриев бензоат. Препоръчителна доза за дневен прием :От възрастни 10 ml . Деца до 7г – след консултация с лекар. Деца 7г-14г – след консултация с лекар или 1 ml/7кг телесно тегло макс. 10 ml дневно. Приема се сутрин преди хранене. Продуктът може да се приема целогодишно без прекъсване.  Препоръчителната доза от 10 ml продукт съдържа 9,99 g воден екстракт от Мурсалски чай . При препоръчителен прием от 10 мл на ден, една опаковка е достатъчна за период от 30 дни! Да не се превиава препоръчаната дневна доза! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! При бременност и кърмене, преди употреба се консултирайте с Вашия лекар! Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба. Не се препоръчва на лица алергични към някоя от съставките. Съхранение: на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни. 

Website: http://www.doctor-georgiev.com/

ЗА АПТЕКИ И ДИСТРИБУЦИЯ - ОТСТЪПКИ! МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА ТЕЛ. 0884428680

 

*Отказ от отговорност: Уебсайтът не носи отговорност за постигнатите резултати и ефекта от продукта. Покупката и употребата на продукта е изцяло решение и отговорност на купувача.


Обратно при останалите продукти