Call us  0884428680
RED X BOMB
RED X BOMB

RED X BOMB

Нова цена:
39.00лв
Описание:

Йохимбе е корен от африканско дърво, семейство палмови, растящо в страни като Камерун, Габона и Заир. За чудодейните свойства на това растение местното население знаело още от древни времена и те активно ги използвали в качеството си на природен стимулатор, увеличаващ мъжката сила и женската сексуалност. 

В някои племена употребата на йохимбе била част от сватбения обред за младоженците, а също така се използвал при празници за плодородие, в които особено се поощрявали сексуалните връзки между мъжа и жената.

Освен това йохимбе се употребявало и във вид на отвара от кората на дървото от войните на племената преди тежки битки.

Смятало се, че такава отвара притъпява чувството на страх, придава сили, енергия и издръжливост.

Също така кората на дървото се запалвала и се вдишвали отделящият се в този момент дим в качеството си на релаксация, а нерядко това довеждало до халюцинации. Различни части на дървото – кора, корен, клони и листа се използвали за лечението на други заболявания, например високо кръвно налягане, ангина, кашлица.

Йохимбе е мощен афродизиак, но ако преди се е използвал само за мъже, то към днешен ден е доказана ефективността му и при сексуалната функция при жените. Екстракта от йохимбе помага при решаването на деликатни проблеми като фригидност, премахва напрежението и безпокойството, които често са причина за женска полова дисфункция.

Доказано е че това невероятно растение е способно да предотврати натрупването на мазнини особено в долната част на тялото. Както е известно точно на тези места при жените натрупването на мазнини е най-интензивно. Освен това йохимбе помага при облекчаване топенето на мазнини при тренировки. 

Екстрактът от йохимбе в традиционната медицина се смята за един от най-силните природни афродизиаци.

Растението е способно да:

  • В пъти да увеличи сексуалната възбуда;
  • Да увеличи периода на оргазъм;
  • Да усили половото влечение;
  • Да избави от импотентност;
  • Да осигури продължителна и стабилна ерекция;
  • Да осигури продължителна устойчивост и работоспособност на организма;
  • Да понижи високото кръвно налягане;
  • Да подобри настроението, премахне апатията и депресивните състояния;

Обратно при останалите продукти
Други артикули от тази категория

Тесто Херб

Нова цена: 29.00лв
Информация за продукта