Call us  0884428680
Forskolin 1020

Forskolin 1020

Нова цена:
48лв
Стара цена:
60лв
Описание:

Представяме ви продукт номер едно в САЩ за изминалата година - Forskolin 1020 – хранителна добавка за загуба на тегло, която наистина работи и ще ви помогне да решите всички проблеми, като ви позволи да отслабнете лесно и бързо и ви помогне да постигнете фигурата за която винаги сте мечтали!

Forskolin 1020 е натурален продукт с основна активна съставка извлечена от древното растение "Coleus Forskohlii". В природата "Coleus Forskohlii " е част от семейството на ментата и расте в дивите субтропичните райони на Индия, Бурма и Тайланд. Хилядолетия наред, местното население се е възползвало от неговите лечебни свойства, третирайки редица здравословни проблеми като срив на имунната система, хипертония, белодробни-аспираторни заболявания, косопоад, инфекции, глаукома, онкологичните заболявания... Но благодарение на модерната медицина, скорошни научни и клинични изследвания, и открития на неговите невероятни ползи в борбата с наднорменото тегло, Forskolin 1020, като билков екстракт, бе представен като глобален лидер и мощно оръжие в борбата с наднорменото тегло и излишните телесни мазнини.

Основният ефект на Forskolin 1020 е свързан с повишаване нивата на цикличен AMP или сАМР /научете всичко за cAMP/, процес който отклчючва след себе си верижна реакция, чиито краен ефект се изразява в загуба на телесни мазнини и съхраняване на чистата муслулна маса. Препоръчително е този процес да бъде комбиниран с двигателна активност и повишен прием на неминерализирани течности, за да се поддържа организма добре хидратиран. cAMP /научете всичко за cAMP/ също така подпомага функцията на щитовидната жлеза, която регулира вашият метаболизъм. А покачвайки метаболитните нива, позволявате на вашето тяло да развие пълният си потенциал в процеса на горене на излишни мазнини. Свалянето на килограми не е нужно да бъде трудно! Forskolin 1020 е един ефективен способ, позволяващ ви да редуцирате ненужното тегло, бързо и ефективно, в комбинация със здравословен и активен начин на живот.

 

 


Обратно при останалите продукти
Други артикули от тази категория
Няма други продукти от тази категория